Testet "vilket parti har bäst hemsida”

Andra ut: Miljöpartiet

Miljöpartiet har som väntat en liknande estetik som Vänstern, alltså man ser direkt att det är miljöpartiet man har kommit till. Allting är väldigt grönt, grön bakgrund och grön text. De har dock sina texter tillgängliga på fler språk än vänstern, bl.a. samiska som ändå är ett erkänt språk i Sverige. De har också en flik för lättlästa texter. Dock har de missat att göra ljudfiler. Ett plus är deras parti politik som är uppstaplad i ämnen, från A till Ö. De har också det vanliga partiprogrammet och så vidare men just det här gör att det blir enklare för privat personer att gå in och se vad MP tycker om en specifik fråga, istället för att leta runt i en evighet innan.

Ett övrigt plus, för min del i alla fall, är deras förklaring till varför de har språkrör istället för en partiledare. De säger att de har två som leder just för att allting ska vara mer jämställt och väldigt solidariskt. Jag tror på det och det känns mer vänster än vad vänsterpartiet är.

Miljöpartiet får också ett plus för att det går att ändra textstorlek. Dock har de färre länkar än vad vänstern har. De känns liksom inte lika tillgängliga som Vänsterpartiet är.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0