Det kommer handla om jobben

Hetaste frågan inför valet i höst verkar bli jobben. Inte så konstigt när arrbetslösheten i mars var på över 9%. Vår regering lovade ju att de skulle ta itu med denna fråga, men har under krisen bara stått passiva. Sven-Otto Littorin tröstade oss med att det kommer bli två skitår, det kallar jag inte ansvarigt. De har sänkt skatten för att sedan upptäcka att det blir för lite pengar till att behålla alla jobb i offentlig sektor. Ska man inte satsa på offentliga sektorn när de privata företagen lägger varsel? Det brukar ju heta att investera sig ur en kris.
Nej, alliansen har inte klarat av arbetslösheten, men de kan ju alltid skylla ifrån sig. Men en sak jag undrar, varför blir det alltid kris när borgarna fåt styra landet?


Kommentarer
Postat av: frida och sandra

Har ni gjort bilderna på gubbarna själva?

2010-05-06 @ 11:15:39
Postat av: Anna

Jag ser fram emot det här, det kommer sannerligen bli en spännande följetong.

2010-05-08 @ 17:21:01
Postat av: Fröken Emma

Ja arbetslösheten kommer garanterat att vara i centrum i denna valrörelse. I och för sig kan man undra vad som beror på den globala finanskrisen och den efterföljande lågkonjunkturen och alliansens politik. Vad kunde alliansen gjort annnorlunda enligt dej när det gäller just jobbpolitiken?

2010-05-09 @ 14:22:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0